contact
November 19, 2017, 10:32:40 AM

Author Topic: Captcha ... on Trade Merchant  (Read 372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DolphinDiver

  • Member
  • Posts: 338
    • View Profile
Captcha ... on Trade Merchant
« on: September 24, 2016, 11:29:14 PM »
I think the game is uncomfortable enough in calling the trade merchant but that a Captache shows up on calling multiple Trade Merchants is not really smart. What do you think will happen when a player gets suspended while spending money on the game?  :o

Offline commander abаб

  • Member
  • Posts: 727
    • View Profile
Re: Captcha ... on Trade Merchant
« Reply #1 on: September 25, 2016, 07:31:06 PM »
Out of interest, was it more than 20 times?

Offline DolphinDiver

  • Member
  • Posts: 338
    • View Profile
Re: Captcha ... on Trade Merchant
« Reply #2 on: September 26, 2016, 12:43:11 AM »
Yup - much more...

Offline commander abаб

  • Member
  • Posts: 727
    • View Profile
Re: Captcha ... on Trade Merchant
« Reply #3 on: September 26, 2016, 05:01:08 AM »
Lol.  Never gone past 12 myself. 

Offline Matt H

  • Blue Frog Gaming
  • Member
  • Posts: 4362
  • Community Manager
    • Facebook - matt.hirschfelt
    • LinkedIn - matthirschfelt
    • Skype - MattH_BFG
    • Twitter - MattHirschfelt
    • View Profile
    • Blue Frog Gaming
Re: Captcha ... on Trade Merchant
« Reply #4 on: September 26, 2016, 05:50:59 PM »
CAPTCHA will only appears if you're doing it at such a rapid rate to make us believe it is automated.
Connect with BFG:
Facebook
Twitter
Google+
Official Website
  |
  |  
  |  
  |  
  |  
Connect with me:
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Skype

Offline DolphinDiver

  • Member
  • Posts: 338
    • View Profile
Re: Captcha ... on Trade Merchant
« Reply #5 on: September 26, 2016, 07:59:44 PM »
Automated spending of credits is very unprobably... However, there was a new function added to the interface called "Repeat this trade". Its a one click function and its possible to click that fast enough that a CAPTCHA shows up. The idea of the CAPTCHA from my undestanding is to avoid automated parsing of galaxies so the CAPTCHA shows up at a place where it was not design for. I just report this as mistake and hand it over to the program designer to correct or keep it. I hope my feedback was a help to improve usability of the game blah blah blah...

Offline napl

  • Member
  • Posts: 90
    • View Profile
Re: Captcha ... on Trade Merchant
« Reply #6 on: September 27, 2016, 05:59:06 PM »
I've also have triggered captcha doing merchant trades...