contact
July 16, 2019, 06:23:49 AM

Author Topic: "I" Not going away after logging in!  (Read 637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JustMe

  • Guest
"I" Not going away after logging in!
« on: May 09, 2011, 08:23:26 PM »
So, there are players that are "I", problem is...they are no longer inactive.

How does that affect being able to go back into vmode?  If the player goes into v can they still be attacked?  A ticket has been submitted but no answer as of yet.  This isn't fair to the players that got back into the game before losing everything.  Some people still want to play but are unable to do so at the moment and want to hold onto their account.
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Mephistopheles

  • Guest
Re: "I" Not going away after logging in!
« Reply #1 on: May 09, 2011, 09:49:36 PM »
Looks like the whole inactive subroutine is messed up. new in actives are showing as (I) instead of (i). I am sure they will fix it quick.
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Offline freak

  • Member
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: "I" Not going away after logging in!
« Reply #2 on: May 09, 2011, 10:33:19 PM »
guess I wasn't the only one...lol this could have been funny.
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Offline FlatTire

  • Member
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: "I" Not going away after logging in!
« Reply #3 on: May 10, 2011, 06:23:16 PM »
Apparently there was some kind of issue...  I was in V mode but logging in regularly.  My account was just reset to zero.  Also confirmed that this happened to someone else in alliance as well.  

Ticket submitted
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

Offline FlatTire

  • Member
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: "I" Not going away after logging in!
« Reply #4 on: May 12, 2011, 04:56:08 PM »
No response here but ticket has been responded to and issue is being worked.  Thanks guys!
« Last Edit: January 01, 1970, 12:00:00 AM by Guest »

 

birthmark-ant